✅ OMG je staat op mijn secret mail list


Mails alleen voor jou bestemd, want je bent excited en exotisch, en avontuurlijk en alles tegelijk. Je wil dolgraag mijn stoute schoenenidee om een mastermindweek in India te organiseren op de voet volgen. Nou, dat ga ik doen ook.

Volgende week dinsdag 20 februari tussen 8:00 - 8:45 wil ik mijn eerste ideeën tegen jou aanhouden, en ben ik ook heel benieuwd naar jouw feedback. Het zal waarschijnlijk een van je vragen zijn, maar ik heb totaal nog geen idee van de prijs, want dat is van veel factoren afhankelijk. Ik kan je wel alvast een beeld geven van hoe ik die trip in elkaar kan zetten. Gelukkig heb ik nog een flinke voorbereidingstijd, dus gaandeweg wordt er steeds meer duidelijk en daarvan hou ik je natuurlijk graag op de hoogte!

Je staat nu op mijn secretmailingslist. Begin volgende volgende week ontvang je een mail met de zoomlink. We hebben beeld en geluid, dus we kunnen gewoon lekker praten. Ik heb dan een kleine presentatie voorbereid.

Ik hoop je daar te zien, want ik vind het zelf ook mega exciting!WIST JE DAT…
Ik graag een halfuurtje voor jou vrij maak om eens naar je interieurbedrijf te kijken. In- en uit te zoomen om met mijn scherpe blik te ontdekken waar jouw winstkansen liggen. Start met het invullen van de vragenlijst. Alleen al het invullen daarvan geeft een goed beeld van welke kant je op wilt en laat je nadenken over de toekomst van je bedrijf. Misschien is het een beetje confronterend, maar het zet je direct op scherp. Maar het is natuurlijk nog slimmer om je antwoorden naar mij te verzenden, dan kunnen we er samen naar kijken.

Warme groet,
Marie-Gon