Alsjeblieft: De 11 trends uit parijs die je als interieurontwerper niet mag missen

ALSJEBLIEFT: DE 11 TRENDS UIT PARIJS DIE JE ALS INTERIEURONTWERPER NIET MAG MISSEN

Het is je niet gelukt om naar de toonaangevende Maison & Objet te gaan dit voorjaar? Geen nood. Ik was er wel. En met de camera aan mijn oog geplakt, heb ik alle gangpaden doorkruist. De blaren konden me niet deren, er was zoveel moois te zien.

Ik heb de meest in het oog springende beelden voor jou geselecteerd en gesorteerd. Zo kun je toch de laatste trends meenemen naar jouw klanten. Alsof je er zelf bent geweest.

Voor nog geen tientje heb je razendsnel een goed tijdsbeeld als het gaat om de nieuwste  interieurtrends. Om meteen toe te kunnen passen in al jouw interieurprojecten.

WAT GA JE ONTDEKKEN?

  • Overzicht met 24 pagina’s

  • Ruim 100 foto’s

  • Let op de bijzondere vormgeving

  • Ontdek om welke details het gaat

  • Zie de nieuwste kleurcombinaties

9,50
ex 9% btw
Marie Gon is een kleurexpert in hart en nieren. Of misschien kan ik beter zeggen in hart en hoofd. Zij heeft niet alleen een uniek, excellent gevoel voor kleur maar kent ook door en door alle theorieën en wetenschappelijke onderbouwingen omtrent kleur en kleurgebruik. Dat maakt dat ze enerzijds de ideale partner is waar het gaat om het toepassen van kleur in interieurs, retail environment of voor merkcommunicatie. En anderzijds met haar kennis onderzoek kan doen naar hóe je als merk communiceert en of die kleurcombinaties en kleurtonen ook wezenlijk reflecteren wie je bent. We hebben al verschillende mooie projecten samen gedaan en iedere keer als zij vertelt over Colour Navigator ben ik geboeid. Knap hoe zo’n complex systeem zo helder is samengevat en gebruiksvriendelijk is gemaakt.
Christine Boland
Trend Analyst, Keynote speaker