Beelden box

 • behaal veel tijdswinst

 • voorkom discussies

 • sneller in de roos met je ontwerp

De Beelden Box met inspiratiekaarten is onmisbaar tijdens jouw adviesgesprekken, omdat je er supersnel mee opspoort waar jouw klant op aanslaat. In de luxe box zitten 150 stevige kaarten die je helpen om het adviesgesprek op te starten en snel de diepte in te gaan. Je krijgt meteen het vertrouwen van je klanten, want jij laat zien dat je snapt wat ze in hun nieuwe interieur willen en waar ze van houden. Voor jou geen stroperige adviesgesprekken meer met klanten die niet weten wat ze willen.

Dé manier om er razendsnel achter te komen wat jouw klanten mooi vinden. Ze besparen je enorm veel tijd én je voorkomt er vervelende discussies mee. Hoe vaak heb je al niet meegemaakt tijdens een adviesgesprek dat de spanning tussen partners te snijden is? Dat ze niet op één lijn zitten? Dan ben je meer een mediator dan een interieurontwerper.

Jij hebt, net als ik, de ervaring dat:

 • je klanten het lastig vinden om aan jou uit te leggen wat ze mooi vinden

 • je snel in een tijdrovende discussie belandt, die alle kanten op vliegt

 • je moet optreden als mediator, omdat je klanten onderling een andere mening hebben

 • het een enorme zoekpuzzel is om de juiste beelden te vinden voor je project

 • je het tot het laatst spannend vindt of je klant blij wordt van jouw ontwerp

En trouwens, nog even over die tijdbesparing: daar blijf je gedurende het hele project voordeel van hebben. De kans dat je ernaast zit, is nu geminimaliseerd en het maken van een moodboard is voortaan appeltje-eitje.

Interieuradviezen geven draait vooral om helder communiceren

Geen ruis meer op de lijn, dat is wat je wilt. Met beelden is helder communiceren stukken eenvoudiger dan met woorden. Want wat betekent voor jou ‘modern’, en wat betekent dat voor jouw klant? Toen ik mijn Beelden Box nog niet had, zat ik er echt weleens naast. Als een klant mij bijvoorbeeld uitlegde dat ze een modern interieur wilde, was ik verbaasd als ze met een plaatje van een rieten eetkamerstoel met een hoge rugleuning op de proppen kwam. Dat overkomt mij niet meer sinds ik mijn methode met de inspiratiekaarten toepas.

De Beelden Box heb ik met zorg samengesteld. Er zitten 150 kaarten in die elk een interieurgevoel weergeven. Dat zijn vooral details: materialen, vormgeving, kleurgevoel, dessins. De kaarten zijn niet te trendy, waardoor ze tijdloos zijn en je ze lang kunt gebruiken. Je kunt de kaarten als basis gebruiken voor je moodboard, en zelf aanvullen met bijpassende (interieur-) beelden.

 1. je komt supersnel tot de kern in je advies – dit is echt een time-saver en een discussievermijder

 2. je weet zeker dat jouw kaartenbox in balans is, zodat je klant goede keuzes kan maken en jij kordaat aan de slag kunt

 3. je hoeft niet úren te pinteresten om de mooiste beelden te vinden*

 4. je hoeft niet zelf te knippen, te plakken en te lamineren

 5. ze zijn lekker stevig, dus steeds weer te gebruiken

 6. ze zijn ‘blanco’ dus je kunt ze customizen** zoals jij het wilt

 7. je maakt met deze tool direct een professionele indruk

de beelden zijn allemaal van mezelf. Met het gebruik van deze box krijg je geen copyrightproblemen.
* de kaartjes zijn stevig en hebben een laminaat-laag. Daardoor komen er geen ‘vieze vingers’ op, maar is stempelen niet aan te raden. Stickeren, of er met een watervaste stift iets op schrijven kan wél.

Whitelabel: het is jouw Beelden Box

Ik heb er bewust voor gekozen om de box en de kaarten zonder enige verwijzing naar mij te maken. Misschien heb je mooie logo stickers, die je op de box en/of op de achterzijde van de kaartjes wilt zetten. Be my guest.

Nog een idee: schrijf op de achterkant van de kaarten met een watervaste stift, de kernwoorden die jij graag bij de beelden gebruikt. Zo zet je de communicatie met je klant nog meer kracht bij. Laat je fantasie en inspiratie bruisen en maak er helemaal jouw box van.

Jouw investering?

€ 47,50 (ex 21% btw en € 7,25 verzendkosten).
Dit is echt een no-brainer!
Zo snel krijg je hem zelf niet bij elkaar verzameld.
En dan heb ik het nog niet over het printen, snijden, plakken en lamineren van de kaarten. Je hebt ‘m met je eerstvolgende adviesgesprek direct terugverdiend.

Hoe klinkt dat?

Op dit moment wordt de Beelden Box geproduceerd in een beperkte oplage. Wil je er zeker van zijn dat jij er binnenkort mee aan de slag kunt? Bestel hem dan nu en ontvang de Beelden Box als een van de eersten.

De Beelden Box is uitgevoerd in een stevige doos h 10,5 x b 11 x d 11 cm met magneetklep
150 stuks 400 grams inspiratiekaarten 400 grams met tweezijdig matlaminaat
Maat 9,4 x 9,4 cm

De Beelden Box met inspiratiekaarten is onmisbaar tijdens jouw adviesgesprekken, omdat je er supersnel mee opspoort waar jouw klant op aanslaat. In de luxe box zitten 150 stevige kaarten die je helpen om het adviesgesprek op te starten en snel de diepte in te gaan.