Beeld trendreport uit milaan

MILAAN ’22 DESIGNWEEK TRENDOVERZICHT WAAR JE ALS INTERIEURONTWERPER DE KOMENDE TIJD MEE VOORUIT KUNT.

Zat een trip naar de designweek in Milaan er niet in dit jaar? Ik was er een hele week en kwam met een hoofd bomvol ideeen én een boel foto’s terug. Het is geweldig om te zien hoeveel creativiteit er weer omhoog borrelt na een tijd van beursstilte. Je hoeft in je projecten niet altijd de laatste trends te verwerken. Maar je moet als ontwerper wél weten wat de trends zijn. Zodat jij zelf bepaald of en hoe je je erdoor laat inspireren voor een specifieke klant of project. Ik heb Milaan doorkruisd en zoveel mogelijk de diverse stromingen vastgelegd. Die heb ik verzameld in een handige hand-out. Het is een geweldig overzicht van wat er in Milaan te zien was.

WAT HEB IK AAN DIE HAND-OUT?

  • veel foto’s die de tijdgeest goed weergeven

  • 26 pagina’s

  • vermelding van merk en/of ontwerper

  • ingezoomd op: kleurgebruik, vormgeving, materialen, structuren en dessins

Zie je een beeld dat je graag zou willen verwerken in een van je moodboards? Stuur me gerust een mail, en ik stuur hem naar je toe. Veel plezier alvast

22,50
ex 9% btw