BOUW JE INTERIEURBUSINESS ROND JOUW UNIEKE KWALITEITEN OM DE LEUKSTE KLANTEN AAN TE TREKKEN

NA HET LEZEN VAN DIT MINIBOOK, WEET JE:

  • Hoe je in 9 simpele stappen met jouw unieke eigenschappen klanten aantrekt

  • Waar je het meest blij van wordt in je vak

  • Hoe je díe vertaalslag maakt naar jouw werk als interieurontwerper

  • Hoe je je ideale klant kunt omschrijven én waar je die kunt vinden

  • Wat je moet doen om je doelgroep aan te scherpen om daardoor beter vindbaar te zijn

En je krijgt er een gratis bonus bij:
‘YOUR STRIKING STEPS’ : EEN VISUEEL UIT TE PRINTEN PLAN OM JOU MESSCHERP TE HOUDEN

Het tweede minibook en de bonus ‘your striking steps’ kun je direct als pdf-bestand downloaden na het afronden van je bestelling. Heb je een vraag hierover? Stuur mij gewoon een mail, ik antwoord altijd.

Ontdek hoe jij jouw unieke kwaliteiten kunt gebruiken om de leukste klanten als een magneet aan te trekken.
In 9 simpele stappen breng ik je naar het centrum van jouw genius zone.

Toen ik bijna 25 jaar geleden voor mezelf startte als interieurstylist en fotoshootstylist, was ik best makkelijk vindbaar. Zonder internet zelfs. Ik gaf gewoon overal waar ik kwam mijn telefoonnummer, that’s it. Visitekaartjes had ik niet eens. Als ik bij de ene klant had afgerond, kon ik alweer aan de slag met het volgende project.

De tijden zijn wel een beetje veranderd, er zijn een hoop interieurontwerpers die aan dezelfde vijver zitten te vissen. Het is daardoor niet altijd eenvoudig om bij de juiste potentiële klanten in the picture te komen.

Ik laat je in mijn tweede minibook zien, hoe je jouw aantrekkingskracht inzet om mensen die graag door jou geholpen willen worden te verleiden. Met dat inzicht kun je een sterker aanbod neerzetten, waardoor de leukste klanten bij jou op de koopknop drukken. Zo gaat het ook jou lukken om je te onderscheiden van je vakgenoten.

WAAR WACHT JE NOG OP?

Bestel deze parel aan waardevolle inzichten en

praktische tips die je meteen kunt toepassen

voor € 9,50 (ex 9% BTW).

9,50
ex 9% btw
Ik volg Marie-Gon al heel wat jaren. Haar boek ‘woon met lef’ was voor mij al een grote inspiratiebron en haal ik nog regelmatig uit de kast. Ook heb ik bij NIA jaren geleden de 3daagse cursus kleur met Marie-Gon als docent gevolgd. Toen ik vorig jaar zag dat Marie-Gon online masterclasses ging geven wist ik direct, die wil ik volgen. Marie-Gon is duidelijk en vol enthousiasme. Ze weet zo ontzettend veel en je merkt dat ze het heel leuk vindt om anderen te helpen. Ze weet je te inspireren om net even anders te kijken. Met duidelijke voorbeelden legt Marie-Gon alles heel goed uit. Ik vind het super fijn om naar haar te luisteren en van haar te leren.

Rinske Lok - Rinske Interieurstyling, Heerenveen