BRITTA VON WEDEL, 1 OP 1

Omdat Simply Pure het business model gaat veranderen in een interieur advies studio met een Online Boutique erbij ( ipv van een Webshop met Interieur ontwerp studio erbij), heb ik Marie-Gon ingeschakeld om even blanco naar mijn website en mijn nieuwe business model te kijken en te kijken wat er nog voor mogelijkheden zijn om te verbeteren.

De 1op1 sessie heeft mij geholpen om mijn aanbod met de prijzen nog duidelijker te krijgen en ook mezelf als interieur ontwerper nog beter te positioneren.

Ik zou Marie-Gon zeker aanbevelen en hoop ook in toekomst nogmaals met haar een 1op1 sessie te doen. De sessie met haar heb ik als plezierig ervaren,  tegelijk was het ook verhelderend en helpt met een plan van aanpak.

In het geheel vond ik het echt een leuk en een inspirerende sessie. Dank je wel Marie-Gon!