1 op 1 private coaching

Je hebt al een flinke bult ervaring als interieurontwerper. Je hebt leuke klanten, aardige projecten en je haalt er best een prima inkomen uit. Toch knaagt het. Is dit nu wat je echt wilt binnen de interieurwereld? Haal je het uiterste eruit? Benut je jouw volledige potentie? Zie je de dromen die je voor jezelf hebt wel uitkomen?

Ambitie is voor jou geen vies woord. Je ziet waar je sterk in bent, maar het lukt niet goed om dit te verzilveren.

Een mentortraject zou voor jou kunnen passen als een jas. Een halfjaar lang mij aan je zijde. Als sparringspartner, ideeenbruiser, drone en ja, ook als een hotline op het moment dat je even een fris nieuw inzicht kunt gebruiken.

Ik heb veel interieurontwerpers hier al mee kunnen helpen. Ze verder kunnen brengen waardoor die dromen wel uit kwamen. Ben je benieuwd of zo’n persoonlijk traject iets voor je is? Dan plan ik graag een halfuurtje met jou, om als een drone over je interieurbedrijf heen te vliegen, om te zien waar jou winstkansen liggen.

Maak een afspraak met mij als je écht iets wilt veranderen

Start gewoon met het invullen van onderstaande vragenlijst. Dat alléén al laat je over bepaalde dingen stevig nadenken. Naar aanleiding daarvan neem ik contact met je op. Dan kijken we samen hoe je erin staat, wat er zou moeten gebeuren om de bal te laten rollen en hoe je dat het beste voor elkaar kunt krijgen. Ik kijk er naar uit om je binnenkort te ontmoeten.


VRAGENLIJST

Ik ben nieuwsgierig naar jou.
Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Lees hier hoe je gegevens worden verwerkt.