Bedankt voor het aanvragen van het handboek. Per e-mail heb je hem van mij ontvangen. Maar wacht nog even, binnenkort geef ik een gratis webinar: Meer klanten voor Interieurontwerpers. Kun jij ook meer klanten gebruiken? Meld je dan gratis aan via onderstaand formulier. Ik zie je daar!

Als je deze masterclass hebt bekeken, ben je een heel stuk wijzer:

 • je gaat nadenken over hoe jij anderen laat weten wat je het liefste doet
 • je krijgt een originele tip over waar jij je inspiratie vandaan kunt halen
 • je ontdekt hoe de mensen in jouw omgeving de sleutel zijn voor jouw unieke positionering
 • je krijgt inzicht in hoe je sneller gevonden wordt
 • je ziet in dat er goud blinkt in wat je eerder al hebt gedaan
 • je krijgt vanaf nu alleen nog maar de reviews waar je écht iets aan hebt
 • je gaat uitvinden hoe je makkelijk en snel warme connecties kunt maken met potentiële klanten

Al deze tips, kun je letterlijk direct in jouw bedrijf toepassen. Als ik je dit al in een gratis webinar vertel, kun je nagaan wat het voor je gaat betekenen als je een volledige online training bij mij gaat volgen, waarin al mijn ervaring en expertise in is verwerkt. En waarbij ik er ook persoonlijk voor je ben tijdens de live you can ask me anything sessies. En dan geef ik je ook nog feedback op je ideale klant, je aanbod en je website.

Een gouden combi om je bedrijf in een stroomversnelling te laten belanden. En ja, je zult het wel zelf moeten doen. Je zult zelf initiatieven en acties moeten ondernemen, maar hoe fijn is het, dat je na de training precies weet wat gaat werken. Zodat jouw leukste klanten voor je in de rij gaan staan.

Dit webinar komt op het juiste moment voor jou als:

 • je wéét dat ook jij succesvol kunt zijn, maar je weet gewoon niet hoe
 • je echt in de actiestand wilt komen om die leuke klanten te krijgen
 • je begrijpt dat je misschien dingen zult moeten doen die spannend zijn
 • je inziet, dat je met klanten die 100% bij jou passen het allergelukkigst wordt
 • dit jouw droombaan is, en je er vol voor wilt gaan

De juiste mindset is het halve werk, door dit webinar te gaan bekijken, sta je al in de actiestand. You rock!

Ga vooral iets anders doen als:

 • je denkt: ja maar, waar ík woon willen de mensen geen advies
 • je vindt dat je gewoon pech hebt en dat het door de economie komt dat je geen klanten hebt
 • je maar blijft zeggen: wie zit er nu op mij te wachten?

Als je steeds weer de schuld aan de omstandigheden geeft voor het feit dat jij nog geen klanten hebt, dan zit je in een verkeerde flow...


OVER MIJ

Ik heb geen diploma’s aan de muur en ook schoof ik vroeger in mijn slaapkamer niet met de meubels. Daar was namelijk geen plaats voor. Ik heb wél een boeiende carrière, een omvangrijke ervaring en een enorme kleur- en interieurexpertise opgebouwd.

Ik werk meer dan 24 jaar met (inter)nationale opdrachtgevers uit diverse vakgebieden met een link naar interieur: vakbeurzen, retail, showrooms en ik heb meer dan 1000 consumenten met hun interieur  en hun huis geholpen. Allemaal geweldige mensen en merken die ik heb kunnen inspireren. Ik heb voor veel televisieprogramma’s gewerkt, o.a. Binnenste Buiten van de TROS, een aantal metamorfoseprogrammas voor VT wonen in samenwerking met Karwei. Toen ik net startte voor Life&cooking met een vaste rubriek bij Carlo en Irene. Ik sprak over de laatste trends, over tips voor het interieur en knapte zelfs meubels op.

Ook voor verschillende (woon)tijdschriften van DPG-media, De Telegraaf Groep en lokale media heb ik veel fotoshoots gedaan en stapels redactionele artikelen gemaakt. Daarnaast geef ik trainingen aan interieurprofessionals over kleur en interieur en geef colourtalks op grote bijeenkomsten van merken. Ik had ook nog de tijd om 4 boeken te schrijven met focus op kleur. Met al deze ervaring heb ik goed begrepen iedere vraag anders is, dus we starten met een maagdelijk wit canvas! Ik kijk er naar uit om met jou samen te werken.

"Ik ben al 7 jaar bezig . Veel mooie projecten opgeleverd maar was niet klaar voor volgende groeistap. Zat behoorlijk vast. Ik heb toen Marie Gon als business coach gevraagd om mij meer als ondernemer te profileren . Beste beslissing ever want alles komt in beweging . Naar haar luisteren geeft energie en draadkracht dus ik luister graag mee op de achtergrond"
Martine
"Bedankt Marie-Gon, heel fijne sessie"
Angelika
"Heel leuk en leerzaam uurtje! Dank"
Angela
"Dank Marie-Gon! En succes allemaal"
Martine
"Dankjewel voor de sessie!"
Laurence
"Bedankt Marie-Gon, het was weer inspirerend!"
Frederike
"Superfijn, bedankt voor deze masterclass!"
Jette van Dam
"Dank voor heel veel tips en inspiratie om verder te gaan met het opstarten!"
Esther Kemp