I ❤ INTERIEURONTWERPERS EVENTS

I ❤ INTERIEURONTWERPERS EVENT op 2 februari 2024

Ik ben dol op jou als collega interieurontwerper. Om je creativiteit, je passie voor dit mooie vak, je originaliteit, je drive om mensen blij te maken met hun huis, je expertise. Ik support je graag. Door regelmatig mijn inzichten met je te delen, tips te geven en laagdrempelige masterclasses te geven. Het ziet er (gelukkig) naar uit dat ik voorlopig nog op en neer pendel tussen Nederland en India. De momenten dat ik in NL ben, wil ik je vaker live ontmoeten. 

Dit is het allereerste Live I ❤ interieurontwerpers event. Ieder event heeft een ander thema, met wisselende sidekicks: experts uit de interieurbranche die ook veel van het betreffende onderwerp weten. Samen met een groep leuke interieurcollega’s en met mij op een inspirerende locatie.

 

 

VRIJDAG 2 FEBRUARI van 10 - 12 uur *UITVERKOCHT*

Extra bonus 'you can ask me anything’-sessie live van 12:00-13:00 uur inclusief lunch

THEMA: COMMERCIEEL MET COMMISSIE  
GASTSPREKER: ROBERT SCHELLEKENS, FOUNDER DE VESTINGH

Loop jij er regelmatig tegenaan dat de commissie voor je neus wordt weggekaapt? Of dat je eigenlijk niet precies weet hoe je dat het beste kunt aanpakken, hoe je een leverancier hiervoor moet benaderen of hoe je dat communiceert met je klanten?

HAAL MEER OMZET UIT JE PROJECT
Dan is deze sessie geknipt voor jou. Je krijgt in 2 uur tips en tricks van Robert Schellekens en mij om dit in jouw ‘way of working' toe te passen.

BONUS EXTRA UUR LIVE YOU CAN ASK ME ANYTHING
We lunchen samen en ondertussen kun je me live het hemd van mijn lijf vragen. Jouw leuke en prangende vragen kunnen overal over gaan. 

 

 

PROGRAMMA

09.30 - 10.00 Inloop, de koffie en thee wordt vers gezet
10.00 - 12.00 sessie over commissie en hoe jij daar je voordeel mee kunt doen
12.00 - 13.00 kleine lunch met you can ask me anything > stel je leuke en prangende vragen (mag overal over gaan)

LOCATIE:
De Vestingh
Huizerweg 29
Bussum

77,- ex btw

 

 

Na 2 februari kun je op extra inkomen rekenen, omdat je vol vertrouwen kunt werken met commissies.

HEEL CONCREET

 je ontdekt wat gangbare tarieven zijn

je krijgt tips hoe je dit bij je klant kunt aankaarten

je krijgt inzichten hoe je je klant overtuigt om bij jou te bestellen

je ziet verschillende manieren om dit met leveranciers af te spreken

je ziet met rekenvoorbeelden wat dit je concreet kan opleveren

WIST JE DAT…

Ik graag een halfuurtje voor jou vrij maak om eens naar je interieurbedrijf te kijken. In- en uit te zoomen om met mijn scherpe blik te ontdekken waar jouw winstkansen liggen. Alleen al het invullen van de vragenlijst geeft een goed beeld van welke kant je op wilt en laat je nadenken over de toekomst van je bedrijf. Misschien is het een beetje confronterend, maar het zet je direct op scherp. Maar het is natuurlijk nog slimmer om je antwoorden naar mij te verzenden, dan kunnen we er samen naar kijken.