Online platform inside

SUPPORT VOOR JOUW INTERIEUR BUSINESS


INSIDE, wat is dat eigenlijk?
Kortgezegd: het is een online platform specifiek voor interieurprofessionals.

Alleen contact met de pakketjesbezorger
Interieurontwerpers lopen tegen lastige situaties aan, hebben veel vragen en stappen weleens in een valkuil. Net als ik de afgelopen 24 jaar. De meeste ontwerpers werken alleen: in hun studio, gedeeld kantoor of ook weleens aan de keukentafel. Geen collega’s, niemand om even mee te sparren, hooguit even contact met de postbode die een pakje komt bezorgen. Dat is best een eenzaam bestaan. Ik combineerde dit gegeven met het feit dat ik wekelijks heel veel vragen krijg van ontwerpers. Die gaan overal over: heel praktisch, “wat doe ik met die schuine wand”, of “welke kleur gaat goed met RAL 9022”. Maar ook over het ondernemerschap: “het lukt me maar niet om klanten te krijgen”, of “ik heb wel klanten, maar ik word er niet blij van”.

Ik help je graag
Omdat ik écht plezier heb om interieurcollega’s verder te helpen en te behoeden voor missers, heb ik een platform opgezet. Dat heb ik eerder gedaan met de beroepsvereniging BNS Crisp, waar ik een aantal jaren voorzitter van was, maar dat was offline. Dit platform heeft een heel andere insteek, omdat je o.a. ook al mijn masterclasses kunt bekijken.

Het is spannend om zo te pionieren, daarom ben ik blij dat er heel veel mede-interieurpioniers vanaf het eerste uur member zijn geworden. Ik heb er bewust voor gekozen om het heel laagdrempelig te houden, zodat zoveel mogelijk professionals elkaar inspireren.

Waarom zou je member worden van INSIDE?
Allereerst omdat je je vraag direct kwijt kunt. Je krijgt antwoord van mij, maar leuker nog, ook van je interieurcollega’s. Zo krijg je vaak verschillende antwoorden en dus ook verschillende inzichten.

Daarnaast geef ik iedere maand het podium aan een andere expert, die heel specifiek over een vraag die jij als ontwerper hebt kan vertellen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over hoe je zakelijk blogt als ontwerper, ontwerpt voor mensen met dementie, slim inkoopt voor je klant of hoe je een afgerond project mooi op de foto zet, als je geen fotograaf inschakelt.

Personal coach
En ik kan zo nu en dan ook je persoonlijke coach zijn, omdat ik regelmatig ‘members-only’ live ga en ook daar je vraag kan beantwoorden. Ik noem het de you-can-ask-me-anything sessies, en dan zie en hoor je mij ook.

Ik zet graag op een rij waar jij van profiteert als je member bent:

  • dagelijks nieuwe tips, inzichten en inspiratie

  • al mijn masterclasses bekijken en terugkijken

  • alle nieuwe masterclasses live bijwonen

  • expert webinars kijken en terugkijken

  • direct connecten met collega’s

  • eenvoudig contact opnemen met merken en leveranciers

  • 24/7 jouw vraag stellen aan mij en alle andere members en de feedback lezen

  • you-can-ask-me-anything sessies gratis bij wonen

  •  videoparels: korte videos, waarin ik een van de vragen die ik krijg beantwoord

Altijd extra voordeel voor members
Al mijn blogs met inzichten staan ook overzichtelijk bij elkaar. En natuurlijk zorg ik ervoor dat jij als member altijd extra voordeel krijgt. Bijvoorbeeld korting op de beeldenbox, een speciaal member-aanbod voor een event en soms geef ik jou als member gratis inspiratie, zoals een trendreport van een internationale vakbeurs, of een e-book.

Ik vind het prettig om INSIDE als back-up te hebben. Ik kijk niet dagelijks, maar als ik ergens tegen aan loop weet ik dat ik hier terecht kan voor vragen aan collega’s en aan Marie-Gon natuurlijk!

Ina Harland
In-A Interieur Advies
Ik hou het graag transparant
Zoals ik al aangaf, laagdrempeligheid vind ik heel belangrijk voor dit platform. Voorlopig blijft de prijs van het membership op 197,- voor een heel jaar, ex btw. Dat is 16,41 per maand, of 3,78 per week. Daar heb je net een goeie cappuccino voor. Als je geluk hebt. Je wordt member voor een jaar en vlak voor de termijn afloopt, stuur ik je keurig een mailtje dat je er ook voor kunt kiezen om op te zeggen. Lekker transparant. Maar natuurlijk hoop ik dat je verlengt, want hoe meer leden, hoe meer we elkaar kunnen helpen en supporten.
Zie ik je inside?
Ben je lid, dan kun je hier INLOGGEN