JENNIFER COLAJEZZI, 1 OP 1

Ieder jaar ben ik actief op zoek naar de kennis en kunde van een businesscoach. Even weer een nieuwe invalshoek ophalen, een andere mening horen, wat feedback ontvangen of een nieuw concept uitkristalliseren. Als zelfstandige ondernemer is het nou eenmaal fijn om af en toe met iemand te kunnen sparren en nieuwe inzichten op te doen. Wat ik tot nog toe mistte is iemand die echt het vak begrijpt, de creatieve mind doorziet en mij praktische, maar ook creatieve feedback en input, kan leveren. Totdat ik Marie-Gon leerde kennen en een 1-op-1 sessie bij haar boekte. Aan de hand van input en vragen, die ik haar vooraf toestuurde, bereidde zij zich uitstekend voor. Samen zetten wij de puntjes op de i wat betreft mijn aanbod, prijzen en productopbouw. We bespraken verbeteringen van mijn lopende acties en maakte ze ook meteen concreet. Tenslotte nog talloze tips ontvangen, die ik meteen in acties heb omgezet. Ik sloot mijn 1-op-1 sessie met Marie-gon af met veel energie, inspiratie en voor mij persoonlijke erg belangrijk: een zeer concrete actielijst, waar ik meteen me aan de slag kon. Ik kan niet wachten tot de volgende sessie met haar!