JOKE SEYS, 1 OP 1

ďZoveel ideeŽn en chaos in mijn hoofd, het lukte me zelfs niet meer om mijn doelstellingen voor 2022 op papier te zetten.

Het 1 op 1 coaching gesprek met Marie was zo verfrissend en motiverend, het zet letterlijk de deurtjes in je hoofd weer open! We beginnen het gesprek heel open en brainstormen over alle mogelijkheden.

Door over alle ideeŽn te sparren voel je dan opeens intuÔtief aan waar je hart het meest naar uit gaat en waar je echt wilt op verder bouwen. Zo zijn er twee nieuwe activiteiten/inkomstenstromen ontstaan voor mijn onderneming, die ik kan uitrollen naast mijn webshop! Samen zijn we het dan ook nog wat gedetailleerder gaan bekijken waardoor ik op het einde van onze sessie een heel concrete to do lijst heb waar ik mee aan de slag kan. Mijn doelen voor 2022 zijn alvast bepaald en ik heb er weer superveel zin in.Ē