Live dag omzet verhogen

WOENSDAG 8 NOVEMBER 2023

1 DAG

6 AMBITIEUZE INTERIEUR PROFESSIONALS

BEN JIJ DAARBIJ?

Als jij als interieur professional, vol vertrouwen en power wilt doorstarten, omdat je met een strak plan jouw interieurklanten gaat veroveren, heb ik iets voor jou.  Ik ga woensdag 8 november in een mini-setting 6 interieur professionals helpen om een omzetverhogend plan te smeden dat je direct heel concreet kunt inzetten. Je kunt zelfs hiermee je jaaromzet van dit jaar nog goed maken.

Zie voor je dat je op een bijzondere plek met een aantal gedreven, ambitieuze interieurcollega’s super gefocust bent op wat jij specifiek voor jouw bedrijf kunt doen om jouw omzet flink te verhogen. Het gaat je zeker weten verrassen dat er echt acties in te zetten zijn die ervoor zorgen dat je interieurbedrijf gaat rollen.

Ik heb slechts 6 plekken beschikbaar voor deze unieke dag op locatie, live met mij. Ik weet niet of ik dit nog een keer ga herhalen, dus het zou zomaar once in a lifetime kunnen zijn. Jouw investering is € 925,- ex btw. (ook hiervoor kun je een PPO subsidie aanvraag doen.)

HEEL CONCREET

Deze dag is helemaal gericht op jouw omzetgroei.

Je maakt samen met mij in deze kleine groep een plan waardoor je exact weet, hoe je meer klanten én een grotere omzet krijgt. Weten aan welke knoppen jij kunt draaien om een beter inkomen te halen uit wat je het allerliefste doet: interieurs ontwerpen. Eindelijk geen stress meer, omdat je weet waar jij jouw projecten vandaan kunt halen én hoe jij je inkomen vanuit een project kunt vergroten.


DIT IS ÉÉNMALIG.

WOENSDAG 8 NOVEMBER.

SLECHTS 6 PLEKKEN.

ALS ZE WEG ZIJN, IS JE KANS VOORBIJ.

FAQ
1. Gaat deze dag echt ervoor zorgen dat ik meer omzet ga maken?

We gaan deze dag heel concreet en kordaat kijken naar wat jij kunt doen om én meer projecten, maar ook een hogere omzet per project te krijgen. Je kunt aan verschillende touwtjes trekken om die klanten te krijgen. Het is 1 op 1 coaching in een hele kleine groep. Je gaat zeker met nieuwe inzichten andere acties inzetten.
2. Is dit inclusief lunch?

Je kunt je boterhammen thuislaten, want je wordt de hele dag in de watjes gelegd qua eten en drinken.3. Kan ik hiervoor ook de PPO werktuig subsidie aanvragen?

Jazeker, ook hiervoor kun je deze aanvraag doen. Je krijgt dan 1/3 van het geïnvesteerde bedrag weer terug. In ieder geval dit jaar nog worden aanvragen in behandeling genomen.4. Wat is PPO werktuig subsidie precies?

PPO subsidie
Vanuit het ministerie van cultuur, onderwijs en wetenschappen, is er een flinke pot subsidie beschikbaar, in ieder geval nog in 2023. Daar kun jij, als je als interieurontwerper al een aantal jaren werkzaam bent, heel waarschijnlijk voor in aanmerking komen. Je krijgt hiermee 1/3 van jouw investeringen terug, met een maximum van € 2.000,- per jaar.

Klinkt als een klinkende klok, toch? Maak er gebruik van. Aan 95% van de interieurontwerpers waar ik mee heb samengewerkt, is deze subsidie toegekend. Het scheelt je in je portemonnee en het voelt ook echt als support. Het aanvragen van die subsidie is heel simpel, maar ik help je er graag mee als je er niet helemaal uit komt.

Deze investering kun je sowieso als bedrijfskosten aftrekken. En ook zonder die subsidie is er altijd wel een (creatieve) manier om aan geld te komen. Mijn persoonlijke ervaring is dat als je in jezelf investeert, je dit makkelijk terugverdient. In veelvouden zelfs.Heb je toch nog een vraag aan mij over deze dag die hier niet bij staat? Stuur me dan gewoon even een mail met als onderwerp LIVE DAG.

WIST JE DAT…

Ik graag een halfuurtje voor jou vrij maak om eens naar je interieurbedrijf te kijken. In- en uit te zoomen om met mijn scherpe blik te ontdekken waar jouw winstkansen liggen. Alleen al het invullen van de vragenlijst geeft een goed beeld van welke kant je op wilt en laat je nadenken over de toekomst van je bedrijf. Misschien is het een beetje confronterend, maar het zet je direct op scherp. Maar het is natuurlijk nog slimmer om je antwoorden naar mij te verzenden, dan kunnen we er samen naar kijken.

Spreek ik je snel?