GRATIS WEBINAR: Meer klanten voor interieurontwerpers


Als je dit webinar hebt bekeken, heb ik jouw vuurtje weer opgepookt:

 • je ontdekt waarom 90% van de websites van interieurontwerpers niet onderscheidend zijn
 • je krijgt inzicht in wat jij iedere maand aan inkomen laat liggen
 • je krijgt een aha moment als je leest wat je collega's (en jij misschien ook wel) als quotes en one-liners op hun website hebben staan
 • je ziet in hoe belangrijker is om jezelf te kennen als interieurontwerper
 • je leert dat alles in de etalage zetten zinloos is
 • je gaat nu echt nadenken over wat jij nodig hebt om verder te komen
 • je gaat een beslissing nemen bij welke groep je wilt horen: bij de 80% die blijft watertrappelen, of schuif je op naar de 20% die succesvol is als interieurontwerper

Dit webinar gaat misschien wel je leven veranderen. Of in ieder geval minimaal jou bewust maken van waar je nu staat, en wat je te doen staat om van jouw business een blozend bedrijf te maken. Je hoeft niet per se een top ontwerper te zijn, om een goed inkomen te halen uit jouw werk als interieurontwerper. Bedenk wel wat jou uniek maakt. Als je niet in één zin kunt zeggen waarmee jij mensen helpt, dan is dat voor jezelf ook niet helemaal helder.

Geweldig dat je je gaat aanmelden, blok nog een halfuurtje na het webinar in je agenda, zodat je nog een moment voor jezelf hebt, om over jouw strijdplan na te denken. Ik kijk er alvast naar uit om je daar te zien. Het is live, dus je kunt al je vragen ter plekke aan me kwijt!

 


Dit webinar komt op het juiste moment voor jou als:

 • je wéét dat ook jij succesvol kunt zijn, maar je weet gewoon niet hoe
 • je echt in de actiestand wilt komen om die leuke klanten te krijgen
 • je begrijpt dat je misschien dingen zult moeten doen die spannend zijn
 • je inziet, dat je met klanten die 100% bij jou passen het allergelukkigst wordt
 • dit jouw droombaan is, en je er vol voor wilt gaan

De juiste mindset is het halve werk, door dit webinar te gaan bekijken, sta je al in de actiestand. You rock!

Ga vooral iets anders doen als:

 • je denkt: ja maar, waar ík woon willen de mensen geen advies
 • je vindt dat je gewoon pech hebt en dat het door de economie komt dat je geen klanten hebt
 • je maar blijft zeggen: wie zit er nu op mij te wachten?

Als je steeds weer de schuld aan de omstandigheden geeft voor het feit dat jij nog geen klanten hebt, dan zit je in een verkeerde flow. Of in ieder geval in een andere flow… Check mijn handboek voor de succesvolle interieurontwerper om te ontdekken hoe je anders tegen het ondernemen als interieurontwerper aan kunt kijken.


OVER MIJ

Ik heb geen diploma’s aan de muur en ook schoof ik vroeger in mijn slaapkamer niet met de meubels. Daar was namelijk geen plaats voor, want ik deelde de kamer met mijn jongere zusje. Ik heb wél een boeiende carrière, een omvangrijke ervaring en een enorme kleur- en interieurexpertise opgebouwd.

Ik werk meer dan 25 jaar met (inter)nationale opdrachtgevers uit diverse vakgebieden met een link naar interieur: vakbeurzen, retail, showrooms en ik heb meer dan 1000 consumenten met hun interieur  en hun huis geholpen. Allemaal geweldige mensen en merken die ik heb kunnen inspireren. Ik heb voor veel televisieprogramma’s gewerkt, o.a. Binnenste Buiten van de TROS, een aantal metamorfoseprogrammas voor VT wonen in samenwerking met Karwei. Toen ik net startte voor Life&cooking met een vaste rubriek bij Carlo en Irene. Ik sprak over de laatste trends, over tips voor het interieur en knapte zelfs meubels op.

Ook voor verschillende (woon)tijdschriften van DPG-media, De Telegraaf Groep en lokale media heb ik veel fotoshoots gedaan en stapels redactionele artikelen gemaakt. Daarnaast geef ik trainingen aan interieurprofessionals over kleur en interieur en geef colourtalks op grote bijeenkomsten van merken en leveranciers. Ik had ook nog de tijd om 4 boeken te schrijven met focus op kleur. 

Sinds COVID heeft mijn carriëre nóg meer verdieping gekregen. Ik was op dat moment in India, en we konden niet terug naar Nederland. Lege agenda, en geen idee hoe ik mijn geld nu ging verdienen. 22 Dagen na de start van de lockdown, gaf ik mijn eerste webinar. Bloedspannend, want nog nooit gedaan. In het begin alles gratis, want we hadden met z'n allen vrij weinig te doen. Maar het bleek een inslaand succes. En nu help ik jou als interieurontwerper jezelf onderscheidend in de markt te zetten, zodat jouw toekomstige klanten niet meer om je heen kunnen. En ook niet willen, want jij bent degene die hun probleem het allerbeste kan oplossen. Dus ze drukken op jouw website op de contactknop.

Ik ben spectaculair snel, extreem ervaren en irritant innovatief. En daar kun jij je voordeel mee doen. 


"Oef… dit webinar komt even binnen, ik ben echt al veel te lang aan het worstelen, tijd voor actie!"
Annemieke
"Wat een eye-opener, en die triggertest, die triggert mij enorm"
Leonie
"Super bedankt, zo blij dat ik heb gekeken, want jouw inzichten zetten me op scherp."
Marc
"Dankjewel Marie-Gon, heel waardevol en nu terug naar de tekentafel."
Melanie
"Zo, is dit even een spiegel, ik dacht ik ga even lekker wat tips luisteren, maar dit is meer een Mindset dingetje. Voelt als kansen… "
Maryam
"Oh jouw training klinkt echt als precies wat ik nodig heb, ik heb me alvast aangemeld voor een 1 op 1 halfuurtje met jou, zo benieuwd, want onderhand weet ik echt niet meer wat ik nog kan doen om die klanten te krijgen"
Petra
"Mijn dag is perfect begonnen met dit webinar, dankjewel Marie-Gon"
Jolene
"Heel veel dank! Door jou zo realistische woorden is weer zo duidelijk hoe belangrijk de focus is. Jouw training en masterclasses zijn zo interessant...nu ga ik mijn agenda blokken wat je heel terecht noemde.
Elly