Mijn
aanpak

Hoe ik een project aanpak?
Dat weet ik eigenlijk nog niet.

Ik kan het me zo voorstellen. Wat gaat er eigenlijk precies gebeuren als we Marie-Gon inschakelen? Hoe gaat ze het aanpakken? Ik zou het graag met je willen delen, maar dat lukt me niet. Want ik ga eerst naar je luisteren, je vraag of uitdaging analyseren en dan pas mijn aanpak met je bespreken. Dat per project helemaal anders zijn. Wat ik wel kan vertellen, is in welke sfeer ik graag met jou zou willen werken.

Ik wil een frisse start maken, waar ik -relatief- veel aan het woord ben in de vorm van vragen stellen. Daarna ben ik lang stil. Dan dwarrelt er van alles om ons heen die voor mij de basis zijn om dit plan van aanpak te maken. Dus in feite is er een blanco canvas en geen uitgestippeld pad. En dat is leuk. En persoonlijk. En zo komen we tot de kern. En ook tot nieuwe inzichten. En tot een fijn plan natuurlijk.

Ik ben benieuwd om met je samen te werken.
Je hoeft me alleen te mailen.

Snel advies nodig ? Een uur sparren met mij levert veel inzichten op. Klik hier om een sessie te boeken.

COLOUR TALKS

100% zéker ga ik je inspireren, maar vooral overspoelen met feiten over kleur.

Feiten die uitleggen waaróm je iets koopt, waaróm je je op een bepaalde manier gedraagt en waaróm je je wel of niet prettig voelt in een ruimte.

Nodig me uit, ik maak de presentatie op maat voor jouw merk!

COLOUR STRATEGY

Alle keuzes voor je merk moeten bijdragen aan het verhaal van jouw merk waarmee je jouw klanten de liefde wil verklaren. Overdreven? Ik vind van niet!

Klanten willen graag een relatie aan gaan met jouw merk. Als een goede vriend waar ze altijd terecht kunnen.

Mail me en ontdek meer!

COLOUR TRAINING

Ik krijg er nog steeds geen genoeg van.
Van meer dan 20 jaar kennis, ervaring en expertise delen. Discussies die ontstaan met deelnemers zijn waardevol en geven energie. Iedere input geeft een nieuw inzicht.

Masterclasses geef ik ook online: je zit dan altijd op de eerste rij! En ook al steekt iedereen zijn vinger op, jouw vraag wordt altijd beantwoord.