Koop nu je ticket

INCLUSIEF

  • Digitale trendboek ter waarde van 45,-

  • Q&A met Christine en Marie-Gon

  • Netwerken met je interieurcollega’s

  • Gratis parkeren

  • Guilty pleasure buffet, incl koffie, thee, vitaminwater

PROGRAMMA DINSDAG 25 APRIL

OCHTENDSESSIE  – UITVERKOCHT

09.30 – 10.00 Inloop
10.00 – 12.00 Trendpresentatie door Christine en Marie-Gon
12.00 – 13.00 Ontmoeten

MIDDAGSESSIE

13.30 – 14.00 Inloop
14.00 – 16.00 Trendpresentatie door Christine en Marie-Gon
16.00 – 17.00 Ontmoeten

LOCATIE

TÉGL showroom Koningsbergenweg 20 3771 NS Barneveld

ONMISBARE PRESENTATIE VOOR INTERIEURPROFESSIONALS

Deze presentatie mag je niet missen als ontwerper, stylist, retailer of inkoper. Twee uur lang laten wij je zien en voelen welke inzichten cruciaal zijn voor jou, je merk en je doelgroep. Na de presentatie weet je precies welke keuzes je moet maken voor je collectie of design. En ook hoe je je concurrenten een stap voor kunt zijn.

ONTDEK WAT MILANO & BEYOND JOU GAAT BRENGEN

Christine en Marie-Gon laten zich van 17 tot 22 april onderdompelen in de energie van de Milaan Design Week. Ze filteren de meest essentiële en opvallende inzichten uit alles wat ze zien, voelen en meemaken. Op dinsdag 25 april presenteren ze een unieke en inspirerende terugblik bij TÉGL in Barneveld.

VAN GROTE TRENDS TOT DETAILS IN KLEUREN

Christine laat je de grote lijnen zien. Ze neemt je mee langs de trends, legt uit waar ze vandaan komen en welke invloed ze hebben. Marie-Gon duikt daarbij in de kleinste details en laat zien waar de vernieuwing in zit. Zo krijg je een helder en compleet trendoverzicht van de Milaan Design Week. Een waardevol verhaal waar je als interieurexpert ook je eigen klanten mee kunt inspireren.

NETWERKEN MET JE INTERIEURCOLLEGA’S

Na afloop is er tijd om te netwerken en om vragen te stellen aan ons. Na het event ontvang je per mail een digitaal trendboek zodat je alle informatie steeds weer terug kunt kijken. Kies voor de ochtendsessie van 10.00 tot 12.00 uur of voor de middagsessie van 14.00 tot 16.00 uur.

DIT UNIEKE EVENT IS PERFECT VOOR JOU, ALS JE

  • naar Milaan gaat, je krijgt een perfecte samenvatting + tijdsgeest duiding van Christine en detaillering van Marie-Gon

  • geen tijd hebt om naar Milaan te gaan

  • er op dit moment geen budget voor over hebt om naar de Milaan Design Week te gaan

  • wel graag op de hoogte van de trends wilt blijven, maar niet naar Milaan gaat

  • je expertise wilt delen met je klanten en leveranciers door ze bij te praten over Milaan

OVER CHRISTINE

Als trendanalist analyseert Christine wat er nú gebeurt en wat de impact daarvan is op de toekomst. Door de tijdgeest te doorgronden, helpt zij mensen, merken en organisaties met het zetten van de juiste stappen. Lees hier meer over Christine.

SLIMME KEUS wordt member en mis niets van mijn inspiratie en waardevolle inzichten. En pak een ticket voor de speciale memberprijs van 67,-

OVER MARIE-GON

Marie-Gon is kleur- en interieurexpert. Ze is daarnaast coach en strategische sparringpartner voor interieur professionals. Lees hier meer over Marie-Gon.

SLIMME KEUS wordt member en mis niets van mijn inspiratie en waardevolle inzichten. En pak een ticket voor de speciale memberprijs van 67,-

OVER TÉGL

TÉGL is specialist in hoogwaardige keramische tegels. In hun gloednieuwe showroom in Barneveld hebben ze dan ook regelmatig trendwatchers, ontwerpers en architecten uit binnen- en buitenland over de vloer. Lees hier meer over TÉGL.