Natascha Pelgrom

Sinds 2019 ben ik meerdere keren geďnspireerd en geholpen op interieurgebied door Marie-Gon. Eerst als deelnemer aan de Color-Navigatorcursus (van de NIA) en later ook (in de afgelopen weken) als deelnemer aan de online Masterclasses ‘Efficient en spannend indelen’ en ‘Betover je klant’. Marie-Gon geeft op een hele toegankelijke manier les, laat je op een andere manier kijken naar alledaagse ontwerpen en interieurs en is daarnaast ook nog eens erg betrokken, en niet te beroerd om je eventuele vragen nadien nog eens te beantwoorden.

Ik ga ook zeker haar nieuwe masterclasses volgen! Ik heb afgelopen maand ook gebruik gemaakt van haar 1:1 inspiratieboost. Wat superfijn dit initiatief (zeker voor mij als beginnend interieurcoach). Even een frisse wind door je project als je er zelf even niet meer uitkomt. Ik raad haar dan ook zeker aan, zowel voor klanten als mede-interieurstylisten/-coaches.

MIJN NIEUWSTE BLOG METEEN LEZEN?

Dat kan! Je krijgt een email met een melding dat er weer een nieuwe blog klaar staat. Je hoeft alleen je emailadres achter te laten en je mist geen blog meer.
Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. En leuk als je een reactie achterlaat bij mijn blogs.
Voeg je bij 186 andere abonnees

RECENTE REACTIES

    Comments are closed