Online training meer klanten voor interieur ontwerpers in 75 dagen

Hi leuke interieurontwerper!

Het was een droom voor jou om als interieurontwerper aan de slag te gaan. Je hebt er niet voor niets een goede baan voor opgegeven. Maar ben jij écht happy met hoe jouw interieurbusiness nu draait? Doe je wat je leuk vindt? Heb je fijne klanten? Verdien je genoeg en kun je er een buffer mee opbouwen?

Want dat was wel het idee natuurlijk. Maar de praktijk blijkt net een tikkie anders:

 

DOE JIJ DE JUISTE DINGEN?

Je kunt enorm drukdruk zijn en het gevóel hebben dat je er echt alles aan doet om aan klanten te komen. Maar doe je de júiste dingen? Is het helder genoeg wat jij aanbiedt en voor wie je er bent? Het kan zijn dat je in de verkeerde vijver zit te vissen. Dan moet je je stoeltje verplaatsen.

Of misschien is de vijver waarin je vist wel de juiste, maar is het aas van je collega lekkerder (lees: beter te vinden). Daar komen wél de koikarpers op af. Díe ontwerper heeft waarschijnlijk zijn of haar specialiteit heel goed onder woorden gebracht en de juiste snaar geraakt. En daardoor trekt hij of zij als een magneet de leukste klanten aan.

STEL JE EENS VOOR…

Je dag begint na je ontbijt met een goeie koffie of een verse gemberthee. Je bent op je werkplek, het zonlicht stroomt binnen. De net opgedroogde kleurstalen leg je alvast op je tafel klaar en je rolt de plattegrond van je klant uit.  Het vlekkenplan had je al gemaakt en aan je klant laten zien. Die is laaiend enthousiast en is dolblij met jou. Je neemt de tijd om met de meubels te schuiven, net zo lang tot alles mooi past in de ruimte. Je kunt niet wachten om het plan aan je klant te presenteren. De ideeën voor de nieuwe maatwerkkast zitten al in je hoofd, die zet je vandaag nog in je tekenprogramma. Straks nog even naar die mooie woonwinkel om de gordijnstalen uit de nieuwste collectie op te halen en een aantal in hun woonstijl passende banken selecteren. Trouwens, niet vergeten dat je nog even die dame moet bellen die ook interesse heeft in een interieurontwerp van jou.

Dit is toch een droomdag voor jou? En zo zou je toch droomweken, -maanden en -jaren willen hebben?

STOP MET DROMEN!

Laat mij je helpen met het vinden van de juiste vijver en het lekkerste aas, zodat jouw agenda straks ook vol zit en je niet eens tijd hebt om te posten op insta.

In Nederland en België zijn volop mensen die op zoek zijn naar een interieurontwerper. Naar jou. Maar op de een of andere manier kom jij niet in de picture. Daar kan ik je mee helpen. Ik heb een complete training ontwikkeld: Meer klanten voor interieurontwerpers in 75 dagen.

Ik breng je stap voor stap naar meer succes in jouw interieurbedrijf. Perfect voor jou als je al een tijd geleden gestart bent, maar er nog geen vaart in je interieur business zit. Het is een slimme zet om de basis in je business opnieuw langs te lopen en aan te scherpen. Want je bent dan wel als interieurontwerper gestart, maar daarmee ben je nog niet meteen een succesvolle ondernemer, die ervoor kan zorgen dat er een stroom met klanten uitkomt. Zet een stap terug om als een drone op je bedrijf in te zoomen, en daardoor een enorme stap vooruit te kunnen zetten.

IK WEET PRECIES WAAROM JIJ NIET VOLDOENDE KLANTEN HEBT

Interieurontwerpers lijken allemaal op elkaar! Ik wandel graag langs websites van interieurontwerpers. Het allergrootste probleem dat ik tegenkom is, dat ik alleen maar je naam en je portretfoto hoef in te wisselen voor die van je collega en ik kijk bij wijze van spreken naar dezelfde website. Je geeft de meest uitgebreide interieuradviezen die je maar kunt bedenken voor alle mensen die in Nederland en België wonen. En daarnaast bied je het liefst ook nog tuin-advies, vastgoedstyling aan en wellicht heb je ook nog een webshop. Je moet je focus in duizend stukjes opknippen waardoor er precies niets van de grond komt.

Je hebt nog niet eerder goed doordacht stilgestaan bij wat voor type interieurontwerper je eigenlijk bent. Misschien vertel je tegen iedereen dat je compleet ontzorgt (want dat doen je collega's nu eenmaal ook), maar jouw power zit in het puzzelen in de ruimte, of misschien ben je wel een kleurexpert.  Je hebt je ideale klant niet scherp, dus je hebt daardoor geen idee tegen wie je moet praten. Je aanbod zit verpakt in pakket A, B en C, net als je leuke collega's doen, en je potentiële klant raakt er alleen maar door in de war.

'Je maakt van een huis een thuis' je 'luistert naar de wensen van je klant' en je wilt voor je klant een 'persoonlijk en sfeervol interieur creeëren'. Geen wonder dat mensen weer verder klikken. Er is geen aandacht voor hun probleem, ze worden niet aangesproken en daardoor vóelen ze zich ook niet aangesproken. 

IK KAN JE HELPEN!

In mijn online training neem ik je stap voor stap mee naar meer succes. Hiermee ga je je interieurbedrijf op scherp zetten waardoor je een constante stroom klanten én vooral leukere klanten krijgt. 

Eerst mag je dromen, móet je dromen. Wat is voor jou het ultieme dat je kunt bereiken? En hou je zéker niet in. Je ontdekt in deze training wie jij bent als ontwerper. Want gelukkig zijn we als ontwerpers niet over één kam te scheren. Maar jouw unieke gave, je 'zone of genius' is heel essentieel om die klantmagneet te worden.

De één is een kei in het laten bruisen van ideeën ondertussen schetsend op een bierviltje, terwijl een ander niets liever doet om als interieurmediator twee stijlen in één interieur te matchen, of een project tot in de kleinste details uit te werken. Als je weet wie je bent, wordt ook veel duidelijker welke rol je kunt oppakken naar je klant toe. Geloof me, pas als ik je heb meegenomen langs alle 'type' interieurontwerpers die er zijn, wordt pas echt duidelijk wie je bent

Het woord 'niche' komt via alle kanten naar je toe, en ja, je gaat echt aan de slag met het uitpluizen van jouw ideale klant. Wie niet kiest wordt niet gekozen. Wie zijn jouw ideale klanten precies? Wat houdt ze bezig en waar kun je ze vinden? En ook belangrijk: wat is jouw favoriete probleem om op te lossen? Kunnen jouw klanten na jouw advies voortaan speelgoedvrij tv kijken? Hebben ze alle vierkante centimeter in hun kleine woonruimte goed benut omdat jij ze daarbij hebt geholpen? Of eindelijk geen last meer van teveel geluiden waar ze als hoogsensitief enorm last van hadden.

Klanten hebben een probleem in hun hoofd als ze naar jou op zoek gaan, en daar willen ze op aangesproken worden. En als je dat heel helder kunt doen, dikke kans dat ze op jouw contactknop drukken. Daarnaast kom je er achter hoe je deze boodschap ultra-kort kunt vertellen zodat je er meteen een leuk gesprek over hebt, mensen onthouden wie en hoe jij helpt én dit daardoor ook sneller zullen doorvertellen aan anderen. 

Nu kun je eigenlijk pas jouw aanbod ontwerpen, want je weet nu wie je bent en welke klant jij het allerliefste helpt.  Niet meer zwabberen van links naar rechts, en maar weer eens een andere doelgroep of een andere dienst of service uitproberen omdat het stil blijft. Geen copy-paste meer van collega’s, geen pakketten meer waar je in verstrikt raakt, maar je eigen unieke service met een grote aantrekkingskracht, klip en klaar neergezet. Daar komen jouw klanten op af. Ook ontdek je hoe je jouw klanten warm maakt voor jouw grotere dienst of extra services. 

Je weet precies wie je klant is, nu gaan we kijken waar die uithangt en hoe je hem moet benaderen. Want met de juiste woorden raak jij hem nu in zijn hart. Je leert uit te knobbelen welke teksten werken en welke niet. Je voelt aan wat voor jou de allerfijnste manier is om zichtbaar te zijn. En nee, je hoeft niet per se op insta, als dat gewoonweg niet bij je past. Toen ik startte als ontwerper, had ik niet eens een website, kun je nagaan.

Ik laat je zien dat er nog zoveel andere manieren zijn om die leuke klanten te vinden. En als je eenmaal een paar goeie ambassadeurs hebt, zul je ondervinden dat CEO zijn van je eigen business, lichter en luchtiger wordt. Het voelt vanaf nu heel relaxt om echt te gaan ondernemen als interieurontwerper, omdat je precies weet wat je moet doen. Je agenda raakt vol, waardoor jij kunt kiezen met welke klant je het liefste werkt.

In de training is heel veel aandacht voor jouw prijs. Of liever nog, jouw waarde. Of nog beter gezegd, voor welke waarde jij durft te gaan staan. Ik laat je zien waar de rek zit in je prijs, zodat je nooit 1 op 1 je uren hoeft om te wisselen tegen geld. Ik ben supertransparant, en ken geen taboes, dus ook niet over geld. Alles is bespreekbaar. Het samenwerken met leveranciers en bijbehorende commissies is ook een hot topic in de training, zodat jouw inkomsten niet alleen uit jouw ontwerpwerkzaamheden hoeven te komen. 

Er zijn naast die rode draad om meer én leukere klanten te krijgen, nog heel veel topics die aan de orde komen. Hoe je er voor zorgt dat je goeie reviews terug krijgt waar je wél wat aan hebt, hoe je je eigen fanclub maakt, en bijbehorende ambassadeurs die jou met liefde gaan aandragen bij hun soortgelijke vrienden. Ik leer je niet hoe je een website moet bouwen, maar ik geef je wel de juiste ingrediënten, om er een te maken of je huidige zodanig aan te passen, dat hij niet 13 in een dozijn is.

Door de training heen, ontdek je steeds weer nieuwe inzichten, ideeën, kansen waar je nog niet eerder aan hebt gedacht, en nog niet hebt uitgeprobeerd.  Met een concreet actieplan ga je eindelijk doen wat je nog niet eerder deed, waardoor jouw bedrijf echt in beweging komt

WAT KRIJG JE?

  • Individueel op je favoriete tijdstip: Via videos of als je liever alleen luistert, audio neem ik je mee om de basis van je bedrijf 'als een huis' te laten staan.  Ze zitten volgestopt met parels van tips en ik geef je inzichten geef waardoor je anders naar je bedrijf gaat kijken met daarbij concrete aanwijzingen hoe je ze in jouw business kunt toepassen. Je kunt deze een jaar lang kunt terugkijken,

  • Samen met andere leuke interieurcollega's: Een jaar lang iedere maand YouCanAskMe live sessies waarin je al je vragen kunt stellen en ik ter plekke binnen de groep antwoord geef. Ik ben dan als het ware even je persoonlijke coach. Ook deze kun je terugkijken. Ook de eerder opgenomen sessies staan open voor jou. Er zitten zeker vragen tussen die jij ook wel had willen stellen, maar niet hebt gedaan. Met de vragen van je collega's wordt het nog completer.

  • Toegang tot de besloten groep met interieurontwerpers die ook in dit traject zitten op mijn eigen platform, waarin je elkaar vragen kunt stellen en waar ik regelmatig feedback geef. Op het moment dat je mij tagged met mijn naam, weet je zeker dat er ook een antwoord van mij komt. Ik zie hele mooie samenwerkingen tot stand komen op dit podium, omdat het heel laagdrempelig is om contact te zoeken met elkaar. 

  • Toegang tot INSIDE voor een jaar: Ik geef regelmatig een podium aan experts, op allerlei gebied: tekenen op de I-pad, social media, fotografie, inkopen voor je klant etc. Deze webinars kun je ook een jaar lang kijken. 

  • Get started : Ik heb zeer leuk huiswerk voor je. En belangrijker nog: de opdrachten  gaan er voor zorgen dat je precies de juiste acties gaat doen.

  • Playbook: nog veel meer tips en inzichten die jou gaan helpen om te gaan klant- hunten.

  • Een dubbele mega-handige roadmap, zodat je zicht houdt op je acties en  prio's

Tijdelijk krijg je er als Bonus een serie kleurmasterclasses twv € 235,- bij, van in totaal 5 uur over hoe jij jouw klant betovert met kleur.  Ook deze kun je een jaar lang steeds opnieuw terugkijken.

DEZE TRAINING IS PERFECT VOOR JOU

Ik pook graag jouw vuurtje weer op, deze training is voor jou gemaakt als je:

Al wat langer als interieurontwerper aan het werk bent, maar er achter bent gekomen dat je daardoor niet automatisch een ondernemer bent

Heel duidelijk voelt en ziet dat je niet verder komt als je zo aan blijft modderen. Weer een baan erbij zoeken is een gruwelscenario waar je niet aan moet denken

Nieuwe inzichten nodig hebt om jouw bedrijf in beweging te krijgen, je weet dat er veel meer in zit, maar niet hoe je dat eruit moet halen

Met liefde investeert in jezelf en je bedrijf omdat je weet dat je na deze investering nooit meer onnodig geld laat liggen.  

Nu écht die constante stroom leukste en liefste klanten wilt, zodat je doet wat je het liefste doet: Mensen helpen met hun huis en hun ruimtes

WAAROM ZOU JE DAT MET MIJ DOEN?

Ik weet precies wat je doormaakt. Ik startte op 1 januari 2000 en ik wist helemaal niets, nada, noppes. Ik wist alleen dat ik na het doen van mijn allereerste fotostyling-shoot, direct mijn baan bij IKEA wilde opzeggen. En dat heb ik 3 maanden later ook gewoon heel stoer gedaan. Ik heb bijna alle fouten gemaakt die je maar kunt bedenken. Te lange gratis intakegesprekken, alles zelf willen doen, te vaak meer doen dan is afgesproken, te veel hooi op de bekende vork.

Maar nooit had ik géén klanten.

Ik wist altijd wat ik moest doen om ze wél te hebben en welke actie ik daarvoor moest ondernemen. Dat kan ik jou leren. En nog veel meer, want een succesvol interieurbedrijf heeft niet alleen met voldoende klanten te maken. Ik ga je geen tips geven over hoe je je administratie moet doen, of hoe je insta posts klaar moet zetten, maar als je de training meer klanten voor interieurontwerpers hebt gevolgd, weet jij voortaan aan welke touwtjes je moet trekken om wél een stroom aan klanten te krijgen.

IK GELOOF IN DEZE TRAINING

Ik ben er van overtuigd dat je door deze training echt een doorbraak maakt in het vinden van die leuke, lieve klanten die perfect bij jou passen en zo jouw inkomen met sprongen kunt verhogen. Ik heb natuurlijk geen invloed op wat jij daadwerkelijk gaat doen om er een succes van te maken, maar ik durf hier gerust een harde garantie op te geven. Als je tussen de tweede en de derde module toch niet overtuigd bent dat deze training jou verder kan helpen, dan stort ik -onder onderstaande voorwaarden- jouw investering exclusief de btw terug op je bankrekening, minus 150,- administratiekosten. 

• je bent live bij module 1 en 2 en de eerste You Can Ask Me Anything-sessie aanwezig geweest.
• je bent actief geweest in de besloten groep op INSIDE
• je hebt je opdrachten gemaakt en gedeeld in de groep
• je stuurt de inspiratie-box weer compleet terug

Als je echt vindt dat de training je niet helpt, stuur me dan een mail met jouw motivatie en feedback. Als de bovenstaande voorwaarden voor jou gelden, maak ik zonder pardon het bedrag terug naar je over. 

LAAT JIJ NOG LANGER GELD LIGGEN?

Maar je wilde toch écht een succes van je bedrijf maken? Heb je andere opties om het geld op je bankrekening te krijgen? Ga kijken naar wat deze investering jou oplevert, niet wat het kost. Hoeveel klanten moet jij krijgen om deze investering er weer uit te halen? 2, heel misschien 3? Zo terugverdiend, dus. Jij bent zelf de CEO van je bedrijf, jij hebt de touwtjes in handen, jij beslist. Door deze kans op te pakken, neem je jezelf serieus en ga je optimaal gebruik maken van jouw potentieel. Je komt in een andere 'league' terecht en gaat andere dingen doen, waardoor er andere dingen op je pad komen. 

Investeren in jezelf is investeren in jouw droom

Mogelijk heb je geen flinke zak geld onder je kussen liggen. En je hebt vast ook geen geldboom in de tuin en ik heb ook geen stekje voor je. Dat is jammer, maar niet het einde van de wereld, want er is goed nieuws:

PPO subsidie

Vanuit het ministerie van cultuur, onderwijs en wetenschappen, is er een flinke pot subsidie beschikbaar, in ieder geval nog in 2024. Daar kun jij, als je als interieurontwerper al een aantal jaren werkzaam bent, heel waarschijnlijk voor in aanmerking komen. Je krijgt hiermee 1/3 van jouw investeringen terug, met een maximum van € 2.000,- per jaar. 

Klinkt als een klinkende klok, toch? Maak er gebruik van. Aan 95% van de interieurontwerpers waar ik mee heb samengewerkt, is deze subsidie toegekend. Het scheelt je in je portemonnee en het voelt ook echt als support. Het aanvragen van die subsidie is heel simpel, maar ik help je er graag mee als je er niet helemaal uit komt.

Deze investering kun je sowieso als bedrijfskosten aftrekken. En ook zonder die subsidie is er altijd wel een (creatieve) manier om aan geld te komen. Mijn persoonlijke ervaring is dat als je in jezelf investeert, je dit makkelijk terugverdient. In veelvouden zelfs.

Zie ik je binnenkort in mijn nieuwste online training? Dat zou ik enorm leuk vinden!

WAT BRENGT HET JOU

Voor 2250,- ex btw* ga je eindelijk klanten krijgen en de juiste klanten aantrekken die bij je passen en die een succes gaan maken van je interieurbedrijf. 

*Mogelijkheid om in 3 termijnen van 765,- te betalen

Ook voor deze training is PPO subsidie beschikbaar, de meeste interieurontwerpers hebben deze al ontvangen omdat ze aan deze training deelnamen.

FAQ’s

Ik ben al langere tijd aan het werk als interieurontwerper, is deze training dan ook geschikt voor mij?

Een aantal deelnemrs hadden zelfs 15+ jaren ervaring. Op een paar momenten moet je weer even terug naar je basis, klopt die nog wel met wie jij als ontwerper wil zijn en voor welke klanten je wilt werken? Als je vindt dat je niet voldoende klanten hebt, is deze training ook perfect voor jou.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan, in 3 termijnen van 765,-

Hoe lang kan ik terugkijken?

Een heel jaar lang kun je alle videos + de YouCanAskMe ‘s + de bonus kleurbingen terugkijken.

Kan ik ook met medecursisten contact opnemen?

Je komt in een besloten groep terecht op mijn platform, waar je met elkaar kunt connecten. Er zijn binnen deze groep al mooie samenwerkingen ontstaan.

Hoeveel tijd kost deze training?

Ligt er natuurlijk aan hoe vaak je de videos terugkijkt. Na iedere module is er een opdracht die je kunt uitwerken en in de groep kunt plaatsen als je graag wilt dat ik er ook naar kijk. Blok een dagdeel per week vrij in je agenda, dan is het goed te doen.

Hoeveel persoonlijke begeleiding krijg ik?

Voor 100% één op één persoonlijke coaching, heb ik mijn private coachingstraject. Maar ik ben er wel voor je: je kunt vooraf je vragen voor de YouCanAskMe inleveren, die beantwoord ik persoonlijk tijdens de live YouCanAskMe. Daarnaast geef ik je eenmalig feedback op jouw ideale klant en bij behorende aanbod en een website check.

Wanneer starten de trainingen?

Je kunt altijd instappen op het moment dat jij wilt. Waarschijnlijk ben je er nu al klaar voor. Je kunt 12 YouCanAskMe’s bijwonen. De videos worden bij je aangeleverd in een besloten leeromgeving.*

Kan ik subsidie hiervoor krijgen?

Ja, een aantal gingen je al voor er is in ieder geval in 2024 nog een subsidie potje vanuit het ministerie van cultuur, onderwijs en wetenschappen. Doe hier de subsidie aanvraag. Laat het me weten als je vragen hebt, of een prijsopgave nodig hebt, die verstrek ik graag.

Je gaat vanzelf je eigen koers varen, daar zorgt Marie-Gon wel voor. Ze heeft me ook geleerd dat je nooit klaar bent met leren, dat geeft ergens ook rust.

Elke Bonnee

Conceptueel denken voor bedrijf en particulier
Experts zijn soms bang om kennis te delen. Marie-Gon niet. Zij geniet oprecht van de voorwaartse sprongen die haar ‘mentees’maken

Katrien Goossens

Interieurs met een twist

Maak een afspraak met mij als je écht iets wilt veranderen

Als je nog ergens over twijfelt, start dan gewoon met het invullen van onderstaande vragenlijst. Dat alléén al laat je over bepaalde dingen stevig nadenken. Naar aanleiding daarvan neem ik contact met je op. Dan kijken we samen hoe je erin staat, wat er zou moeten gebeuren om de bal te laten rollen en hoe je dat het beste voor elkaar kunt krijgen. Ik kijk er naar uit om je binnenkort te ontmoeten.

VRAGENLIJST

3. Heb je op dit moment een baan in vaste dienst voor een of meerdere dagen?
4. Zo ja, is jouw wens om die op korte termijn te willen opzeggen?