Superclasses vakdag vt wonen&designbeurs

Dinsdag 1 oktober 2024
10.30 - 12.00 uur
Marie-Gon en Robert Schellekens van de Vestingh
Woontheater

Ik riep 15 jaar geleden als hardste dat je vooral niet met commissie moest gaan werken. Dat moest je gewoon bij de winkels en de retailers houden. Zij hadden de huur, de inkoop, etc. Inmiddels denk ik er 180 graden anders over en is de wereld van interieurontwerpers en samenwerken flink veranderd. In positieve zin. 

• Loop jij er regelmatig tegenaan dat de commissie voor je neus wordt weggekaapt? 

• Weet je eigenlijk niet precies hoe je samenwerken met commissie het beste kunt aanpakken

• Heb je geen idee hoe je een leverancier hiervoor moet benaderen 

• Vind je het lastig hoe je dit communiceert met je klanten?

• Vraag je je af hoe transparant je kunt zijn hierover?

HAAL MEER OMZET UIT JE PROJECT
Deze sessie geknipt voor jou als je hier graag meer mee wil werken, maar nog even op de rem staat omdat je niet weet hoe je moet starten. En dat is jammer, want je laat dan iedere maand weer letterlijk geld liggen. Je krijgt in 1,5 uur tips en tricks in een daverende presentatie van Robert Schellekens en mij om dit in jouw ‘way of working’ én op jouw manier toe te passen. En als we niet teveel uitlopen is er ook altijd nog tijd om jouw vraag te beantwoorden. Er is echt ruimte voor jou om meer omzet te halen uit je projecten. Door slim samen te werken pak je die ruimte!

*vakdag ticket niet inbegrepen

Dinsdag 1 oktober 2024
13.30 - 15.00 uur
Marie-Gon 
Woontheater

Het ontwerpen van een kleurconcept is altijd onderdeel van een interieurproject. De één komt niet verder dan frosted sand of creamy white, het geijkte rijtje van vergrijsde beiges en modderkleuren. Een ander gaat los op de kleurwaaier, maar raakt verstrikt in de keuzestress.

In beide gevallen is hulp onderweg. Live ook nog, want ik ga in het woontheater van de vt wonen&design beurs deze superclass live geven. Daar kijk ik enorm naar uit. 

  • je vindt het lastig om de juiste kleuren en materialen te filteren uit het kleuraanbod
  • je vindt het ingewikkeld om de juiste neutrale tinten te kiezen bij kleuren die je klant mooi vindt
  • je presenteert je kleurplan met samengeknepen billen: want wat vindt je klant ervan?
  • je klapt meteen dicht als je klant je met een vertwijfelde, glazige blik aanstaart
  • je kunt niet onderbouwen waarom je kleuren hebt gekozen
  • je hebt zoiets moois ontworpen, maar geen idee hoe je jouw kleurvoorstel 'over de bühne’ krijgt
Als je minimaal 1x ja hebt gezegd op een van deze stellingen, dan is de sessie voor jou al waardevol. Je ontdekt hoe je veel tijd kunt besparen, snel tot de kleurkern kunt komen en jouw klant moeiteloos kunt overtuigen met een kleurpalet waar hij of zij van blijdschap een sprong maakt. Alle lof voor jou. 

*vakdag ticket  niet inbegrepen

 

LET OP: je hebt een vakdag ticket nodig om toegang te krijgen tot deze superclasses. Dit ticket geeft je een bruisende dag voor vakevents, ontvangst met heerlijke koffie met iets lekkers en na afloop een gezellige borrel om na te praten met je vakgenoten. Je mist geen primeur, je ziet de nieuwste parels van merken en ontdekt jonge talenten.