DOWNLOAD GRATIS HET HANDBOEK VAN DE SUCCESVOLLE INTERIEURONTWERPER

HET HANDBOEK VAN DE SUCCESVOLLE INTERIEURONTWERPER

De 5 simpele woorden waarmee jij jouw interieurbedrijf tot bloei brengt
Jij vindt niets leuker dan mensen helpen met hun huis en daar een prachtig interieur voor te ontwerpen. Jouw hart gaat sneller kloppen als je met design en interieur bezig bent, het liefst de hele dag. Alles eromheen, het ‘ondernemersgedoe’… daar heb je minder zin in.

Als dit jouw profiel is, download dan vooral dit handboek.
Ik ga zorgvuldig om met persoonlijke gegevens. Bekijk mijn privacyverklaring.

OVER MIJ

Ik heb geen diploma’s aan de muur en ook schoof ik vroeger in mijn slaapkamer niet met de meubels. Daar was namelijk geen plaats voor. Ik heb wél een boeiende carrière, een omvangrijke ervaring en een enorme kleur- en interieurexpertise opgebouwd.

Ik werk meer dan 22 jaar met (inter)nationale opdrachtgevers uit diverse vakgebieden met een link naar interieur: vakbeurzen, retail, showrooms en ik heb meer dan 1000 consumenten met hun interieur en hun huis geholpen. Allemaal geweldige mensen en merken die ik heb kunnen inspireren. Ik heb voor veel televisieprogramma’s gewerkt, o.a. Binnenste Buiten van de TROS, een aantal metamorfoseprogrammas voor VT wonen in samenwerking met Karwei. Toen ik net startte voor Life&cooking met een vaste rubriek bij Carlo en Irene. Ik sprak over de laatste trends, over tips voor het interieur en knapte zelfs meubels op.

Ook voor verschillende (woon)tijdschriften van DPG-media, De Telegraaf Groep en lokale media heb ik veel fotoshoots gedaan en stapels redactionele artikelen gemaakt. Daarnaast geef ik trainingen aan interieurprofessionals over kleur en interieur en geef colourtalks op grote bijeenkomsten van merken. Ik had ook nog de tijd om 4 boeken te schrijven met focus op kleur. Met al deze ervaring heb ik goed begrepen iedere vraag anders is, dus we starten met een maagdelijk wit canvas! Ik kijk er naar uit om met jou samen te werken.