WIL JIJ EEN SLIMME START VOOR JOUW INTERIEURADVIES EN DAARDOOR VEEL TIJD BESPAREN?

ONTDEK HOE JIJ DOOR HET STELLEN VAN DE JUISTE VRAGEN HET MAXIMALE UIT JE INTERIEURADVIES HAALT

De stilte voelt ongemakkelijk, je hoort de klok tikken. Je hebt zóveel uur in jouw interieurontwerp gestoken, en de reactie van jouw klant is op zijn best gezegd lauw. Waar heb je de afslag gemist? Waar heb je een aanwijzing niet goed opgepakt?

Hoe fijn zou het zijn als je vol vertrouwen naar een nieuwe klant toe gaat. Gewoon omdat je weet welke vragen je moet stellen, waar je op moet doorvragen en wat je kunt doen als je niet de informatie van je klant krijgt die je nodig hebt.

Want het lijkt zo makkelijk. Maar een écht goed interieuradviesgesprek voeren blijft een uitdaging, of je jezelf nou ontwerper, stylist of adviseur noemt.

Na 22 jaar interieuradviesgesprekken voeren, ben ik in zo’n beetje alle valkuilen gestapt. Niet erg, daar heb ik veel van geleerd. Maar jij kunt dit voorkomen!

Ik heb een prachtig minibook gemaakt waarin de geheimen van een goed adviesgesprek ontrafeld worden. Met herkenbare struikelblokken en veel aanknopingspunten over hoe jij het de volgende keer anders kunt aanpakken. Beter. Zodat je een vliegende start maakt in je interieuradvies. Zonder tijdverspilling, twijfels en frustraties.

Wat ga je ontdekken?

  • 12 herkenbare frustraties + de oplossing

  • de psychologie van het adviesgesprek

  • quick wins waarmee je sneller en beter kunt adviseren

9,50
ex 9% btw

En een gratis bonus:
MIJN PERSOONLIJKE VRAGENLIJST MET DE 9 SLIMSTE VRAGEN DIE JIJ AAN JE KLANT KUNT STELLEN. DAARMEE KOM JE METEEN TOT DE KERN.

Dankzij deze vragen (en de antwoorden)

  • Kun je met de juiste informatie meteen aan de slag

  • Kun je beter inschatten hoe jij  jouw klant het allerbeste kunt helpen

  • Maak je sneller keuzes en daardoor bespaar je flink wat tijd

  • Kun je met meer vertrouwen jouw adviesplan uitwerken

  • Werk je veel relaxter, omdat je het gevoel hebt dat je de touwtjes in handen hebt

  • Krijg je blijere klanten, omdat jij meteen in de roos zit

  • Krijg je een hoger inkomen, omdat het je minder tijd kost

Het minibook en de bonus vragenlijst kun je direct als pdf-bestand downloaden na het afronden van je bestelling. En heb je een vraag hierover? Stuur mij graag een mail, ik antwoord altijd.

Waar wacht je nog op?

Bestel deze parel aan waardevolle inzichten en praktische tips die je meteen kunt toepassen voor € 9,50 (ex 9% BTW).

Ik had met Marie-Gon een inspirerend 1 op 1 gesprek over mijn nieuwe website, de interieuradviezen die ik geef, het managen van verwachtingen en het inspireren van opdrachtgevers. Zelf ben ik al maanden bezig met het goed verwoorden van wat ik doe en dat vertalen naar de website en pakketten maar ik liep vast. Heel fijn om een uur samen te sparren en nu weer verder te kunnen. We bedachten een inspiratiesessie voor mijn opdrachtgevers wat nu de basis gaat worden van mijn businessmodel. Ik ben erg tevreden over het gesprek en ik kan het van harte aanbevelen! Bedankt Marie-Gon!

Esmee Kroezen - Amsterdam