MASTERCLASSES

Hoe val jij op tussen al die interieurontwerpers

Als ik ons werk als ontwerpers vergelijk met 20 jaar geleden, gaat het allang niet meer over ontwerpen alleen. Je bent vooral ook druk met jezelf te laten zien. En die zichtbaarheid is ook echt nodig. Maar hoe val je echt op? In ieder geval niet met wollige teksten op je website en een 13 in een dozijn aanbod. wel door jezelf te richten op een hele duidelijke doelgroep met jouw specifieke talent.

  • bepaal je je niche
  • val echt op
  • trek de aandacht van jouw ideale klant
  • maak ambassadeurs
  • zorg voor sterke en wervende teksten op je website

Ik ben kleurexpert en -coach Marie-Gon en ik werk al meer dan 22 jaar voor grote en kleine merken en éénpersoonsbedrijven.

Ik weet álles van kleur en het indelen van ruimtes. In mijn masterclasses leer ik je hoe je jouw adviezen in minder tijd nóg waardevoller kunt maken én hoe je er meer mee verdient

En het mooiste: je kunt me gewoon een vraag stellen, want ik antwoord altijd.