MIJN PROJECTEN

VT WONEN & DESIGN BEURS

HUN DROOM:

Ieder jaar weer de bijna 100.000 bezoekers van de grootste consumenten woonbeurs van Nederland verrassen met inspiratie en informatie voor hun huizen en de nieuwste woontrends laten zien met de 5 meest toonaangevende woonmagazines als uitgangspunt.

MIJN AANPAK:

Het verrassingseffect moet zo groot mogelijk zijn. In mijn ontwerpen ga ik naar de uiterste randjes van de comfortzone, maar ga er net niet overheen. Ik ontwikkel een look & feel die aansluit bij de tijdgeest, zodat de bezoeker met die inspiratie thuis concreet aan de slag kan. Dit vertaal ik door naar de entree, alle cateringpleinen, het restaurant, de businesslounge, de perskamer, het adviesplein en het woontheater.

HET RESULTAAT:

Een sterke look en feel die als een rode draad door de hallen van RAI Amsterdam loopt. Ik heb een fijne relatie met het team van de VT WONEN&DESIGN BEURS van DPG Media. Ik werk een groot deel van het jaar intensief met hen samen, met als doel ieder jaar weer een WOW-effect neer te zetten.