ANDRÉE HES, 1 OP 1

Marie-Gon ziet wat je zelf even niet ziet.

In een gesprek van een uur gingen we dieper in op mijn hoofdvraag “wat doe ik nu eigenlijk”. Wat bleek: volgens haar ben ik een visualizer! Het voelt alsof ik mijn eigen beroep aan het uitvinden ben en dan is het lastig als je te dicht met je neus op jezelf zit. Als je een ander meeneemt in jouw eigen wereld gaat dit veel gemakkelijker, maar met Marie-Gon krijg je er zelfs extra cadeautjes bij.

Ter voorbereiding had ik haar mijn persoonlijke mindmap toegestuurd, samen met mijn huisstijl en mijn boek cover. Hierdoor konden we meteen diep ingaan op wat er toe deed. We keken naar vastlopers, energieslurpers, mijn core, kwaliteiten en waar ik het liefst mee bezig ben. Omdat ze daadkrachtig en liefdevol inging op wat er spontaan ontstond, kwam er zelfs ruimte voor een businessmodel waarvan we grof de lijnen hebben uitgezet. In een uur was er alle tijd en oprechte aandacht voor het inzoomen op details en uitzoomen naar het totale plaatje.

Soms verrast ze ook zichzelf als ze er mooie oneliners uit gooit zoals deze: “Alles wat naar je toekomt hoef je niet te zoeken”.

Dat geldt zeker voor haar: mocht Marie-Gon op jouw pad komen, zoek niet verder en maak een afspraak.