Annebell Kamerbeek

Via een goede vriendin kreeg ik tijdens de corona periode 3 Masterclasses van Marie- Gon cadeau. Op haar website zijn nog veel meer masterclasses te zien. Wat een feest was dat en ik sprong van de ene eye-opener na de andere. Daar begon mijn carriere move maken richting Interieur ontwerpen. Zo begon mijn leven te veranderen en heb ik mijn bedrijf inmiddels uitgebouwd met een Interieur advies en ontwerpstudio.

Als geroepen kwam eind van deze zomer de nieuwe training van Marie – Gon “Meer klanten in 75 dagen” en direct dacht ik dit wil ik zo graag doen om nu echt door te breken en nieuwe klanten aan te gaan trekken.

Inmiddels heb ik deze volledig afgerond en veel heldere en bruikbare tools gekregen om verder te kunnen groeien.
Ongelooflijk veel thema’s komen aan bod, precies wat je nodig hebt om door te kunnen pakken als Interieur- en productontwerper, adviseur en/of stylist.

Marie -Gon is hierin echt een specialist en je kan haar alles vragen en je krijgt overal een helder advies en/of tips over om door te gaan. Zo heb ik onlangs een 1 op 1 sessie gedaan. Heel waardevol en een echte aanrader, meer dan de moeite waard! Dank je wel daarvoor Marie- Gon!

MIJN NIEUWSTE BLOG METEEN LEZEN?

Dat kan! Je krijgt een email met een melding dat er weer een nieuwe blog klaar staat. Je hoeft alleen je emailadres achter te laten en je mist geen blog meer.
Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. En leuk als je een reactie achterlaat bij mijn blogs.
Voeg je bij 186 andere abonnees

RECENTE REACTIES

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *