Dionne Dullens

Eind vorig jaar volgde ik de cursus ‘Meer klanten voor interieurontwerpers in 75 dagen’. En het is mind blowing hoe goed het tot dusver heeft uitgepakt. Ik heb mijn ideale klanten, maar ook mijn aanbod veel duidelijker neergezet. En daarmee trek ik dus letterlijk veel meer, en ook mega leuke klanten aan. Ik durf eindelijk de juiste prijzen te vragen en de klanten zeggen ook direct ja, omdat het aanbod goed in elkaar steekt.

Ik heb ontzettend veel van Marie-Gon geleerd op verschillende gebieden van het ondernemerschap, en dat was precies wat ik nodig had om mijn interieurbedrijf een flinke boost te geven. Daarnaast was het ook heel fijn om met al die andere interieurontwerpers, die met veelal dezelfde vragen zaten, de cursus te volgen. Marie-Gon heeft overal een antwoord op en zit barstensvol ideeën.

Ik heb er volop vertrouwen in dat ik met mijn bedrijf super leuke klanten blijf aantrekken en toffe projecten blijf doen.

Het was de investering dubbel en dwars waard, dankjewel Marie-Gon!

MIJN NIEUWSTE BLOG METEEN LEZEN?

Dat kan! Je krijgt een email met een melding dat er weer een nieuwe blog klaar staat. Je hoeft alleen je emailadres achter te laten en je mist geen blog meer.
Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. En leuk als je een reactie achterlaat bij mijn blogs.
Voeg je bij 186 andere abonnees

RECENTE REACTIES

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *