Kim Hartman

Marie Gon heeft er echt voor gezorgd dat radartjes in mijn hoofd flink door konden draaien, waardoor ik meer ben gaan nadenken over de mogelijkheden van mijn interieurontwerpstudio.

In haar online sessies “Meer klanten voor interieurontwerpers” weet ze precies welke spiegels er nodig zijn en deze houdt ze dan ook voor. Tijdens deze online training heb ik van Marie Gon geleerd over hoe ik strategieën anders kan aanpakken en mijzelf veel beter kan profileren: wie ik ben als interieurontwerper en welke problemen ik voor mijn klanten kan oplossen. Heerlijk hoe Marie Gon mij heeft doen beseffen dat ik zoveel heb te bieden en dat ik daardoor nu veel steviger in mijn schoenen sta. Het is superfijn om meerdere handvaten aangereikt te krijgen door haar, waardoor alles echt op z’n plek valt en duidelijk voor mijzelf is.

Door Marie Gon haar kennis en enthousiasme kan ik mijzelf nu beter presenteren aan mijn klanten en veel meer out of the box denken. Ik kan Marie Gon echt aanbevelen, omdat er geen taboe’s zijn en niets te gek is. Haar commerciële inzichten hebben mij doen opbloeien als interieurontwerper.

MIJN NIEUWSTE BLOG METEEN LEZEN?

Dat kan! Je krijgt een email met een melding dat er weer een nieuwe blog klaar staat. Je hoeft alleen je emailadres achter te laten en je mist geen blog meer.
Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. En leuk als je een reactie achterlaat bij mijn blogs.
Voeg je bij 186 andere abonnees

RECENTE REACTIES

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *