Maria Elena Fauci

Ik heb Marie-Gon leren kennen tijdens een masterclass voor interieurontwerpers waar Marie-Gon advies gaf over kleuren. Sindsdien volg ik haar video’s met interesse, niet alleen over kleurcombinaties, maar vooral haar waardevolle adviezen over hoe om te gaan met klanten. Recentelijk heb ik ook deelgenomen aan een van haar live workshops en kon ik dezelfde vriendelijke en competente persoon terugvinden van de video’s.
Dat was een mooie verrassing!
Bedankt Marie-Gon en tot de volgende workshop!

MIJN NIEUWSTE BLOG METEEN LEZEN?

Dat kan! Je krijgt een email met een melding dat er weer een nieuwe blog klaar staat. Je hoeft alleen je emailadres achter te laten en je mist geen blog meer.
Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. En leuk als je een reactie achterlaat bij mijn blogs.
Voeg je bij 186 andere abonnees

RECENTE REACTIES

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *