Marina van der Wal

Ha Marie-Gon, ik zit een beetje voor me uit te staren en bedenk me opeens waarom we jouw advies altijd zo fijn vinden

Het verschil met een kleuradvies van Marie-Gon en eerdere adviseurs is voor ons de uitdaging geweest. Marie-Gon daagt je uit om cht kleur te kiezen. Niet mee te gaan met de kleur van het jaar, maar te kiezen voor de kleuren die werkelijk bij je passen. Het fijne is: deze kleuren vervelen nooit!

En ja, we gaan in de badkamer voor de steviger kleur die je geopperd hebt

MIJN NIEUWSTE BLOG METEEN LEZEN?

Dat kan! Je krijgt een email met een melding dat er weer een nieuwe blog klaar staat. Je hoeft alleen je emailadres achter te laten en je mist geen blog meer.
Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. En leuk als je een reactie achterlaat bij mijn blogs.
Voeg je bij 186 andere abonnees

RECENTE REACTIES

    Comments are closed