Noah Lasschuijt

Het 1-op-1 coachingstraject van Marie-Gon was de investering meer dan waard! Als beginnend creatief ondernemer had ik veel keuzes te maken en wist ik eigenlijk niet waar te beginnen. Marie-Gon is heel vriendelijk, open en positief ingesteld. Ze heeft mij heel fijn begeleid bij het uitzoeken en uitwerken van mijn niche in de interieurwereld. Toen dit eenmaal duidelijk was vielen er veel dingen op hun plek. Elke mentor call gaf mij nieuwe inzichten, tips en, misschien wel het meest belangrijke, concrete vervolgstappen.
Als je net als ik veel in gedachten blijft hangen en niet altijd weet hoe je van al je creatieve ideeën concrete plannen maakt, dan raad ik je van harte aan om contact op te nemen met Marie-Gon. Ze is een hele fijne coach om mee te sparren! Haar motto ‘You can ask me anything’ is volledig waar. Ik mocht haar altijd alles vragen, geen onderwerp is taboe.

Dankjewel Marie-Gon!

MIJN NIEUWSTE BLOG METEEN LEZEN?

Dat kan! Je krijgt een email met een melding dat er weer een nieuwe blog klaar staat. Je hoeft alleen je emailadres achter te laten en je mist geen blog meer.
Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. En leuk als je een reactie achterlaat bij mijn blogs.
Voeg je bij 186 andere abonnees

RECENTE REACTIES

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *